IMG-LOGO

Essential oils

Home / Products / Essential oils / Essential oil
IMG-SLIDE
IMG-SLIDE
IMG-SLIDE
IMG-SLIDE

Eterična ulja

Negovana i zdrava koža je oduvek bila sinonim za lepotu, kako danas, tako i u vekovima unazad. Sigurno ste sada pomislili kako i nije tako lako doći do negovane i zdrave kože, ma koliko god se vi trudili. I u pravu ste, ali samo zato što niste svesni da je rešenje jednostavno i da vam je nadohvat ruke.

Sastav: Koncentrat iz lekovitog bilja
Kategorija: Lekovito bilje
Zemlja porekla Srbija

Jedan i ne tako tajni sastojak je već hiljadama godina deo mnogih preparata za negu i lepotu, ali ga mnogi često zapostavljaju i ne obraćaju dovoljno pažnje na njega. Da, kao što ste mogli da pretpostavite u pitanju su eterična ulja. Eterična ulja ne služe samo da doprinesu lepom mirisu preparata za negu i lepotu, već daju mnogo više od mirisa. U ovom tekstu ćemo vas upoznati sa eteričnim uljima i naučiti vas kako da ih koristite u službi nege i lepote, kako bi i vaša koža bila zdrava i negovana.
Eterična ulja zapravo i nisu ulja po hemijskoj strukturi, ali ih ipak svi tako zovu. Ona su smeša različitih jedinjenja i aktivnih bioloških spojeva, a dobijaju se iz različitih delova biljaka destilacijom ili hladnim ceđenjem. Eterična ulja su prisutna u svim delovima biljke, kako u plodu, tako i u listu, cvetu, pa čak i korenu, ali nisu ravnomerno raspoređena. Upravo zbog toga i činjenice da je potrebna velika količina određene biljke da bi se dobilo vrlo malo eteričnog ulja, ova moćna supstanca je izuzetno cenjena i skupa

  • Gramaža 20g
  • Vrsta pakovanja Biorazgradiva kesica
  • Kvalitet Organsko